Φωτια Βυρωνασ : Δέκα εικόνες από την καμμένη γη που άφησε πίσω της η φωτιά ... - Σύμφωνα με την πυροσβεστική, το σημείο είναι ανάμεσα στον βύρωνα την καισαριανή, ενώ επιχειρούν 16 πυροσβέστες, 7 οχήματα και 1 ελικόπτερο.

Φωτια Βυρωνασ : Δέκα εικόνες από την καμμένη γη που άφησε πίσω της η φωτιά ... - Σύμφωνα με την πυροσβεστική, το σημείο είναι ανάμεσα στον βύρωνα την καισαριανή, ενώ επιχειρούν 16 πυροσβέστες, 7 οχήματα και 1 ελικόπτερο.. Η φωτιά όπως φαίνεται από την περιοχή της ηλιούπολης: Η φωτιά καίει δασική έκταση και ξερά χόρτα και σύμφωνα με την πυροσβεστική δεν εμπνέει ανησυχία. Ακόμη μία πυρκαγιά είναι σε εξέλιξη στην αττική, σε δασική έκταση στον βύρωνα, κοντά στην καισαριανή. Υπό έλεγχο τεθηκε η φωτιά σε δασική περιθοχή στον βύρωνα. Στις φλόγες ο βύρωνας και το κορωπί.

H εστία της βρίσκεται στο τέρμα της οδού κλεισούρας, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την πυροσβεστική, δεν υπάρχει. Νεκρή μέσα στο σπίτι της στον βύρωνα, εντοπίστηκε μία γυναίκα το μεσημέρι της παρασκευής. Ο υμηττός για άλλη μια φορά αντιμετωπίζει πρόβλημα με πυρκαγιά με την πυροσβεστική να βρίσκεται ήδη στο σημείο. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, το σημείο είναι ανάμεσα στον βύρωνα την καισαριανή, ενώ επιχειρούν 16 πυροσβέστες, 7 οχήματα και 1 ελικόπτερο. Υπό έλεγχο τεθηκε η φωτιά σε δασική περιθοχή στον βύρωνα.

Σεισμός ΤΩΡΑ Αλκυονίδες- Οδηγίες για σεισμό- φωτιά live ...
Σεισμός ΤΩΡΑ Αλκυονίδες- Οδηγίες για σεισμό- φωτιά live ... from images32.inewsgr.com
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την πυροσβεστική υπηρεσία, δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος για κατοικίες, που βρίσκονται σε. Απο τις ειδησεις του μεγκα αυτη τη στιγμη η φωτια βρισεκεται κοντα στο στρατοπεδο και αναζοπηρωνεται σε πολλα σημεια, δυνατοι ανεμοι και η φωτια εινια και κοντα σε σπιτια στον βυρωνα. Σύμφωνα με τη σχετική ανάρτηση του. H εστία της βρίσκεται στο τέρμα της οδού κλεισούρας, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την πυροσβεστική, δεν υπάρχει. Φωτιά έχει ξεσπάσει στον υμηττό, σε δασάκι με χαμηλή βλάστηση. Στο σημείο επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 7 οχήματα και 1 ελικόπτερο. Υπό έλεγχο τέθηκε νωρίς το μεσημέρι η φωτιά που ξέσπασε στο λόφο αράπη στην περιοχή θεοτοκοπούλου και κρυστάλλη από άγνωστη αιτία, όπως αναφέρει ο δήμος βύρωνα. Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στο τέρμα της οδού κλεισούρας, στον βύρωνα.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, στο σημείο.

Η φωτιά έχει κάψει 40 στρέμματα. Η πυροσβεστική για τη φωτιά. H εστία της βρίσκεται στο τέρμα της οδού κλεισούρας, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την πυροσβεστική, δεν υπάρχει. Από aris 16/07/2007 3:57 μμ. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, στο σημείο. Λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι του σαββάτου, 28.10.2017, ξέσπασε φωτιά σε ένα παλιό σπίτι στον βύρωνα. Υπό έλεγχο τέθηκε νωρίς το μεσημέρι η φωτιά που ξέσπασε στο λόφο αράπη στην περιοχή θεοτοκοπούλου και κρυστάλλη από άγνωστη αιτία, όπως αναφέρει ο δήμος βύρωνα. Σε πλήρη εξέλιξη είναι μεγάλη φωτιά που ξέσπασε, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον βύρωνα, κοντά στην καισαριανή. Πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη στον βύρωνα σε δασική έκταση προς καισαριανή. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την πυροσβεστική υπηρεσία, δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος για κατοικίες, που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση. Φωτιά έχει ξεσπάσει στον υμηττό, σε δασάκι με χαμηλή βλάστηση. #πυρκαγιά σε δασική έκταση πλησίον της οδού γρανικού στο βύρωνα αττικής.

Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον βύρωνα, κοντά στην καισαριανή. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την πυροσβεστική υπηρεσία, δεν υπάρχει. Υπό μερικό έλεγχο βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα πυρκαγιά στον βύρωνα, κοντά στην οδό γρανίκου, στην περιοχή πάνω από το θεάτρου βράχων. Ακόμη μια φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στην αττική, στο βύρωνα, κοντά στην καισαριανή. Ακόμη μία πυρκαγιά είναι σε εξέλιξη στην αττική, σε δασική έκταση στον βύρωνα, κοντά στην καισαριανή.

Μέχρι και στην Αυστραλία μεταδόθηκαν οι φωτιές της Νότιας ...
Μέχρι και στην Αυστραλία μεταδόθηκαν οι φωτιές της Νότιας ... from 1.bp.blogspot.com
Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στο τέρμα της οδού κλεισούρας στον βύρωνα αττικής. Ακόμη μία πυρκαγιά είναι σε εξέλιξη στην αττική, σε δασική έκταση στον βύρωνα, κοντά στην καισαριανή. Στο βύρωνα βρίσκεται ο νίκος χαρδαλιάς για να συντονίσει τις επιχειρήσεις κατάσβεσης και να. #πυρκαγιά σε δασική έκταση πλησίον της οδού γρανικού στο βύρωνα αττικής. Ακόμη μία πυρκαγιά είναι σε εξέλιξη στην αττική, σε δασική έκταση στον βύρωνα, κοντά στην καισαριανή. Φωτιά έχει ξεσπάσει στον υμηττό, σε δασάκι με χαμηλή βλάστηση. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ξέσπασε μικρής έκτασης πυρκαγιά σε ένα ισόγειο διαμέρισμα, που βρίσκεται επί. Φωτιά έχει ξεσπάσει στον υμηττό, σε δασάκι με χαμηλή βλάστηση.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, στο σημείο επιχειρούν 16 πυροσβέστες με 7 οχήματα, οχήματα της εθελοντικής ομάδας δασοπροστασίας του βύρωνα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την πυροσβεστική υπηρεσία, δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος για κατοικίες, που βρίσκονται σε. Φωτιά έχει ξεσπάσει στον υμηττό, σε δασάκι με χαμηλή βλάστηση. Ο υμηττός για άλλη μια φορά αντιμετωπίζει πρόβλημα με πυρκαγιά με την πυροσβεστική να βρίσκεται ήδη στο σημείο. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, στο σημείο επιχειρούν 16 πυροσβέστες με 7 οχήματα, οχήματα της εθελοντικής ομάδας δασοπροστασίας του βύρωνα. Στο σημείο κινητοποιήθηκαν και επιχειρούν 62 πυροσβέστες, 22 οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων. Απο γλφυαδ αφευγουν συνεχεια πυροσβεστικα απο οτι ακουω απο τις. Η πυροσβεστική για τη φωτιά. Ακόμη μία πυρκαγιά είναι σε εξέλιξη στην αττική, σε δασική έκταση στον βύρωνα, κοντά στην καισαριανή. Η φωτιά καίει δασική έκταση και ξερά χόρτα και σύμφωνα με την πυροσβεστική δεν εμπνέει ανησυχία. Απο τις ειδησεις του μεγκα αυτη τη στιγμη η φωτια βρισεκεται κοντα στο στρατοπεδο και αναζοπηρωνεται σε πολλα σημεια, δυνατοι ανεμοι και η φωτια εινια και κοντα σε σπιτια στον βυρωνα. Σύμφωνα με τη σχετική ανάρτηση του. Αμέσως κινητοποιήθηκαν 40 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 12 οχήματα, το μετπε και 2 ε/π, και εθελοντές πυροσβέστες. Κινητοποιήθηκαν 20 πυροσβέστες με 9 οχήματα, 6 οχήματα μ.ε.τ.π.ε.

Υπό μερικό έλεγχο βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα πυρκαγιά στον βύρωνα, κοντά στην οδό γρανίκου, στην περιοχή πάνω από το θεάτρου βράχων. Ξέσπασε σε δασική έκταση κοντά στο θέατρο βράχων και το κοιμητήριο της περιοχής. Πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη στον βύρωνα σε δασική έκταση προς καισαριανή. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον βύρωνα, κοντά στην καισαριανή. Φωτιά έχει ξεσπάσει στον υμηττό, σε δασάκι με χαμηλή βλάστηση.

((i)) ΤΕΤΑΡΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ-ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ''ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ...
((i)) ΤΕΤΑΡΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ-ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ''ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ... from athens.indymedia.org
Νεκρή μέσα στο σπίτι της στον βύρωνα, εντοπίστηκε μία γυναίκα το μεσημέρι της παρασκευής. Σε πλήρη εξέλιξη είναι μεγάλη φωτιά που ξέσπασε, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Ξέσπασε σε δασική έκταση κοντά στο θέατρο βράχων και το κοιμητήριο της περιοχής. Υπό έλεγχο τεθηκε η φωτιά σε δασική περιθοχή στον βύρωνα. Στις φλόγες ο βύρωνας και το κορωπί. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, στο σημείο επιχειρούν 16 πυροσβέστες με 7 οχήματα, οχήματα της εθελοντικής ομάδας δασοπροστασίας του βύρωνα. Πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη στον βύρωνα σε δασική έκταση προς καισαριανή. Τι γίνεται με τα σπίτια που είναι κοντά.

Απο τις ειδησεις του μεγκα αυτη τη στιγμη η φωτια βρισεκεται κοντα στο στρατοπεδο και αναζοπηρωνεται σε πολλα σημεια, δυνατοι ανεμοι και η φωτια εινια και κοντα σε σπιτια στον βυρωνα.

Οι καπνοί έχουν «πνίξει» την ευρύτερη περιοχή, ενώ έφτασαν μέχρι και τα βόρεια προάστια. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον βύρωνα, κοντά στην καισαριανή. Υπό έλεγχο τεθηκε η φωτιά σε δασική περιθοχή στον βύρωνα. Υπό έλεγχο τέθηκε νωρίς το μεσημέρι η φωτιά που ξέσπασε στο λόφο αράπη στην περιοχή θεοτοκοπούλου και κρυστάλλη από άγνωστη αιτία, όπως αναφέρει ο δήμος βύρωνα. Η φωτιά καίει δασική έκταση και ξερά χόρτα και σύμφωνα με την πυροσβεστική δεν εμπνέει ανησυχία. Ο υμηττός για άλλη μια φορά αντιμετωπίζει πρόβλημα με πυρκαγιά με την πυροσβεστική να βρίσκεται ήδη στο σημείο. #πυρκαγιά σε δασική έκταση πλησίον της οδού γρανικού στο βύρωνα αττικής. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, το σημείο είναι ανάμεσα στον βύρωνα την καισαριανή, ενώ επιχειρούν 16 πυροσβέστες, 7 οχήματα και 1 ελικόπτερο. Η φωτιά έχει κάψει 40 στρέμματα. Στο βύρωνα βρίσκεται ο νίκος χαρδαλιάς για να συντονίσει τις επιχειρήσεις κατάσβεσης και να. Πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη στον βύρωνα σε δασική έκταση προς καισαριανή. Ακόμη μια φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στην αττική, στο βύρωνα, κοντά στην καισαριανή. Στις φλόγες ο βύρωνας και το κορωπί.